Marketing u praksi

Blog "Marketing u praksi" je preseljen na novu adesu! WWW.JASNAKAMATOVIC.COM

Kakva su iskustva marketinga i PR-a u malim i srednjim preduzećima u privatnom sektoru.
Kako unaprediti poslovanje, primeniti alate, istraživati, kreirati mix, odrediti budžet...
Kako ulaganja u marketing jednom privatniku mogu biti merljiva i kako očekivati profit.

Jedna lepa dugačka "crta"

jasnakamatovic | 03 April, 2009 00:44

Gledam... Skoro mesec dana bez ijednog posta na mom blogu. I celo veče razmišljam koliko toga se ustvari promenilo od oktobra meseca kada sam počela da pišem. Koliko sam toga novog naučila. I o sebi i drugima i koliko sam zavolela blog zajednicu Smile. Koliko me je blogovanje promenilo.

Svoj prvi post sam ostavila pre 6 mesci (neznajući, sasvim slučajno baš kada je rođendan osobi koja me je i motivisala da pišem. Zahvalna sam mu na tome). Imala sam veliku tremu jer sam smatrala da je na meni velika odgovornost. Taj osećaj i dalje imam...

Poslednjih mesec dana sam ustvari rezimirala protekle mesece pa i godine mog rada i što bi se reklo podvukla jednu lepu dugačku crtu.

 

I zadovoljna sam. Veoma. Pored velikog straha i treme od... pa nazvaću „neuspeha“ (mada ni to nije prava reč koju tražim) jer materiju bloga zaista nisam poznavala, osim kao posmatrač na B92, vrlo sam srećna što mi se od skoro ukazala prilika da pišem o stvarima o kojima na ovom, ličnom blogu, nisam mogla. Baš zato, jer je ličan.

 

Počela sam da pišem i na kompanijskom blogu Laughing (RSS) tako da odsada kroz još konkretnije primere iz prakse mogu pisati o svojim iskustvima i utiscima: Kako je raditi sa EXIT Festivalom i to iz ugla tehničkog ili IT partnera, Microsoftom, Cisco Srbija, kakvi su korisnici, marketari i PRovci sa kojima se susrećem svakodnevno, koliko nam savremene komunikacije i informacione tehnologije olakšavaju život i rad...

Iskreno se nadam da će Vam moji postovi i na kompanijskom blogu takođe biti interesantni ali i da ćete na tom mestu moći da pročitate i blogove mojih kolega tj top menadžmenta iz svih oblasti.

Ovaj lični – svakako nastavljam

Uskoro, "Marketing u praksi" mnogo drugačiji tj vizuelno lepši Cool.

Prelazim na Gold hosting paket koji su nam ponudili ljudi iz blog.rs jer smatram da je vrlo važno da ih kao korisnik ovog servisa podržim i s obzirom da su nam omogućili ovoliko vremena da blogujemo. I to potpuno besplatno:  Zahvaljujem momci!

PS: A u međuvremenu sam zavolela i WordPress Wink

Dakle „priča“ se nastavljala ali i "update"-ovana i "upgrade"-ovana!

Komentari

Re: Jedna lepa dugačka "crta"

Jovan s.s. | 03/04/2009, 11:41

Evo malo podrske,drago mi da ne odustajes.A,sta da kazem za ja,koji nema svoj blog a tu je sa vama.Poz...

Re: Jedna lepa dugačka "crta"

anam | 03/04/2009, 20:03

I ja sam malo bila, pa malo nisam... i ko zna... za dalje:)
Dodji, lepo je ovde:)

samo napred

Sasa Jovanovic | 05/04/2009, 15:55

Jasna, samo napred. Marketing je , i to ne samo ovde, borba sa vetrenjacama. Borba sa duhovima navika. Sto te manje razumeju oni koji te placaju to si im vise potreban, i ako to shvataju dobro je. Ako ne shvataju u gadnom su sosu. A i ti :) Jer, voditi dobar marketing pre svega znaci biti originalan pre drugih. Ako nista ne zatalasas i apsolutno postujes sva pravila igre ništa novo nećeš ni stvoriti. Marketing nije egzaktna nauka, iako se stosta da meriti. Ipak, marketing iziskuje kreativnost, kao i pisanje bloga. Upravo taj deo licnog koji svako ko se bavi marketingom unosi u posao je ono sta ce mu dati šmek. Zato samo napred i ne libi se da pišeš češće, čak i kad ne znaš šta bi napisala. Kreni... i reči će krenuti.

podrska

ZO | 13/04/2009, 14:41

Iako ti nikada nisam ostavila komentar (a "pratim" te... tek da znas...), sada nisam mogla da odolim a da se ne "upisem".
Zaista je lijepo posjecivati ovaj blog i citati tvoja razmisljanja i stavove. Nastavi tako.

Sve nabolje!!!

Re: Jedna lepa dugačka "crta"

Dragana Djermanovic | 17/05/2009, 09:42

:)
Ideš napred, svakog dana, u svakom smislu....
Divno je to posmatrati... Radujem se kada vidim da naša se naša blogosfera i kvalitativno razvija.

Sve najoboje!
D Dj

tinder online

Tinder dating site | 25/01/2021, 16:37

tinder app , tindr
tinder online

Johnny Cobra Kai Jacket

Johnny Cobra Kai Jacket | 06/04/2021, 13:23

Your blog post is very interesting. Your level of thinking is good and the clarity of writing is excellent. I enjoyed so much to read this post

Dodaj komentar

Zapamti me

 
Powered by blog.co.yu